Leder- service en advies

Slijtage door intensief gebruik

Leer is gelooide dierenhuid. Een product van onvervangbare schoonheid. Met al haar natuurlijke onregelmatigheden door nerven en pigmentverschillen. Leer is van nature bijzonder sterk en slijtvast. Slechts door intensief gebruik ontstaat verandering van deze schoonheid. Het oppervlak wordt gladder, verliest aan kleur en er ontstaan krassen en haken.

Voorkomen en verhelpen van beschadigingen

Meubelservice Nederland heeft zich gespecialiseerd in het verhelpen en voorkomen van dit soort beschadigingen. Daarom ontvangt u van ons een gratis advies bij al uw leder problemen.

Daarnaast bieden wij de meest uitgebreide selectie aan reinigings-, verzorgings- en reparatieproducten voor het voorkomen, onderhouden en repareren van uw lederen meubels.

Tip voor onderhoud van nieuw leder

Nieuw leder heeft nog geen speciale verzorging nodig, maar wel een effectieve bescherming om slijtage tegen te gaan. Behandel uw nieuwe lederen meubels daarom binnen de eerste drie jaar met een lederverzegeling.

Vooral de lederen autobekleding vertoont, zonder de bescherming van een leerverzegeling, binnen afzienbare tijd de eerste typische slijtplekken. Dit wordt door de verzegeling doeltreffende voorkomen. De bestuurdersstoel dient u eens per 3 maanden te behandelen met een lederverzegeling, de overige stoelen eens per 6-12 maanden.

Onderhoudset protect

Voordelig pakket

Speciaal voor onze klanten heeft Meubelservice Nederland, in samenwerking met het Duitse Lederzentrum, een zeer effectieve leerverzegeling ontwikkeld. Dit product wordt, in combinatie met een leerreiniger, als pakket aangeboden. Hiermee is uw leer op en top beschermd!

De prijs van dit pakket is €39,95 inclusief BTW en verzendkosten. Bestellen kan via ons contactformulier of door te bellen naar 030-2273196.