Wij maken het waar, en dat merk je!

Meubelservice Nederland blijft aan de weg timmeren

Meubelservicenederland is dit jaar met volle energie begonnen. Zo zijn er 4 nieuwe medewerkers bij ons aan de slag gegaan die we hierbij nogmaals willen verwelkomen in ons gezellige team van specialisten! Ook hebben we er weer heel wat klanten bij, kortom we timmeren behoorlijk aan de weg.

De hoogste kwaliteit op alle disciplines

Onze kracht is dat we voor iedere discipline een team met specialisten opleiden. Daarmee bereiken we een veel hogere kwaliteit op alle vlakken vergeleken met veel andere bedrijven.

Particuliere projecten

Wij van Meubelservice Nederland zien de toekomst stralend tegemoet komen. We zullen de komende maanden nog verder uitbereiden. Waar we ook veel plezier aan beleven is dat steeds meer particulieren ons weten te vinden. Zo blijkt maar weer: goed werk leveren wordt beloond.

Meubelservice Nederland blijft aan de weg timmeren

Wij maken niet erg veel reclame, steeds meer retailers zien gewoon in dat kwaliteit belangrijk is en dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kleurrijke firma’s die veel beloven maar weinig nakomen lopen toch steeds meer tegen de lamp. Daar profiteren wij dan weer van.

Zakelijke projecten

Inmiddels doet Meubelservicenederland ook steeds meer en meer op het gebied van projecten, we mogen diverse vakantieparken tot onze vaste klanten rekenen. Beschadigde of kapotte zitmeubelen maken wij snel weer in orde zodat de verhuur van de vakantiehuisjes weer door kan.

Reinigingsprojecten

Ook op het gebied van reinigen zijn wij favoriet: snel en goed schoon met weinig of geen droogtijd, onze specialisten doen het met plezier door het hele land.

Workshop “Leer leer herstellen”

Ook onze workshop “Leer leer herstellen” is nagenoeg op alle workshopdagen volgeboekt. Bij ons geen verkapt verkooppraatje om wat verf te verkopen maar een gedegen opleiding waar je wat aan hebt.