Van je relaxfauteuil wil je geen stress

Doeltreffend, snel en vrijwel altijd op locatie

Ook jonge mensen genieten volop van het comfort van een relaxfauteuil, maar voor senioren speelt zo’n zitmeubel vaak een heel grote rol in hun dagelijks leven. Dan zit je niet te wachten op mankementen of langdurige reparaties. Snelle actie is geboden. En daarvoor zorgt de servicemonteur van Meubelservice Nederland. Doeltreffend, snel en vrijwel altijd op locatie.

Professionele reparatie

Onlangs nog waren we bij een oudere dame van wie de relaxfauteuil defect was. Deze mevrouw heeft haar stoel nodig om goed op te kunnen staan en ze doet er ook vaak een dutje in. Ze kan dus eigenlijk geen dag zonder. Gelukkig hoefde dat ook niet.

Onze servicemonteur heeft de stoel op locatie doorgemeten en het bleek dat de elektrische voeding kapot was. De monteur heeft alle gangbare onderdelen altijd bij zich, dus het probleem kon snel verholpen worden. Zonder stress kan mevrouw weer vertrouwen op haar geliefde relaxfauteuil.

Gecertificeerde service

Meubelservice Nederland is exclusief servicepartner van een aantal grote meubelmerken. al sinds 1989 ook himolla, zeer gerenommeerde fabrikant onder andere relax- en sta-op stoelen.

We zijn zelfs als enige gecertificeerd om herstelwerkzaamheden binnen de garantieperiode uit te voeren. Dit betekent dat u niet alleen kunt vertrouwen op veel kennis en ervaring maar dat we ook vrijwel alle onderdelen op voorraad hebben. Geen onnodig lange wachttijden dus. Wel zo relaxed!

Relaxstoel repareren, gewoon bij u thuis
Relaxstoel repareren, gewoon bij u thuis