Reinigen en repareren van harde oppervlakken

Schoonhouden van tafels, vloeren en deuren

Meubelreparatie en meubelreiniging zorgen ervoor dat u langer plezier heeft van uw zitmeubilair. Maar stoelen en banken zijn natuurlijk maar een onderdeel van uw interieur.

Ook tafels, vloeren, deuren en dergelijke wilt u graag mooi en schoon houden. Omdat bij Meubelservice Nederland niet het meubel maar de klant centraal staat, willen we u ook daarbij graag van dienst zijn.

Beschadigd meubilair is altijd een doorn in het oog
Beschadigd meubilair is altijd een doorn in het oog

Reparatie van vloeren en trappen, meubilair

De keuze in vloeren is nog groter dan in bekleding van meubilair. Met olie, was of lak afgewerkt massief hout, parket, laminaat, kurk of vinyl. En dan ook nog eens in allerlei soorten, kleuren en structuren van mat tot hoogglans.

Om vloeren te repareren is het belangrijk hoogwaardige reparatieproducten te gebruiken voor het vullen, retoucheren en op kleur brengen. Uw vloer en trap worden immers in de regel zeer intensief gebruikt.

Heeft u een probleem met uw vloer of trap, neem dan zeker eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Dit geldt overigens ook voor deuren, eet- of bijzettafels, of houten armleggers van meubilair.

Uw vloer of trap is het waard om gerepareerd te worden
Uw vloer of trap is het waard om gerepareerd te worden

Reparatie van natuursteen, tegels en sanitair

Een beschadiging van uw toilet van keramiek of het natuurstenen blad in uw keuken is vaak een doorn in het oog. Toch is er in de meeste gevallen wel een oplossing voor. In principe werken we met twee soorten producten.

Om te beginnen een natuurwas waar steengruis aan toegevoegd is. Dit vulmateriaal moet gesmolten worden om het aan te kunnen brengen maar is snel droog en uitgehard. Ook het op kleur brengen is geen probleem.

Bij de tweede methode, ideaal voor krassen, gaatjes en oppervlaktereparaties, wordt het vulmiddel uitgehard met LED-licht. Een techniek die tegenwoordig ook wordt gebruikt door tandartsen en mondhygiënisten. Het werkt zeer snel en het oppervlak kan meteen weer worden gebruikt.

Zit die beschadiging van natuursteen, wand- of vloertegels of sanitair u dwars? Laat het ons weten en we gaan op zoek naar een snelle en doeltreffende oplossing.

Zelfs beschadigd keramiek kan goed gerepareerd worden
Zelfs beschadigd keramiek kan goed gerepareerd worden