Razendsnelle meubelreparatie op locatie

Praktijkvoorbeeld van een verhuurder

Stel: je verhuurt een vakantiehuisje. Leuk ingericht en gelegen op een heerlijke plek aan de kust in Noordwijk. De verhuur gaat goed en je zit de hele zomer volgeboekt. Maar dan krijg je een telefoontje: de armleuning van de leren bank in de woonkamer is gebroken.

Het repareren van een meubel is op zich geen probleem – maar hier ging het vooral om een snelle oplossing en een goede timing van de meubelreparatie. Wanneer op de wisselochtend de nieuwe huurders arriveren verwachten die natuurlijk wel dat alles tip top in orde is, dus ook het meubilair.

Flexibele service, professionele reparatie

Gelukkig was de verhuurder bekend met Meubelservice Nederland. Op een prachtige zomerse dag hebben we de bank op locatie gerepareerd. Het was heerlijk weer, dus dat kon lekker op het terras terwijl de schoonmaakploeg het huisje in orde maakte.

Breuk armlegger leren bankMeubelreparatie op locatie

We hebben de leren bekleding van de bank verwijderd en de armleuning voorzien van een nieuwe, veel sterkere bovenlijst. Daarna hebben we het leer weer keurig op het zitmeubel aangebracht. Precies op tijd klaar voor de nieuwe huurders.

Leren bank gerepareerd
Na de reparatie van de leren bank