Meubelservice Nederland groeit!

Uw meubelspecialist

Als specialist in meubelreparatie, meubelrenovatie en meubelreiniging timmeren we inmiddels al heel wat jaren aan de weg. En met succes. Het aantal tevreden klanten blijft gestaag groeien. Niet alleen consumenten overigens, ook instellingen, horeca en kantoren in heel Nederland weten ons te vinden voor het herstellen of reinigen van hun zitmeubilair.

Landelijke service vanuit nieuwe locatie

Door het succes van Meubelservice Nederland waren we langzamerhand wel uit ons jasje gegroeid. Zowel kantoor, magazijn als werkplaats, waren nu echt te klein geworden. Deze zomer is er, ondanks een aantal snikhete dagen, flink doorgewerkt aan onze nieuwe locatie in Lettele. Vanuit het moderne en ruime kantoor zorgen we dat de planning feilloos verloopt. Soms gaat het om het halen en brengen van meubels, maar in de meeste gevallen betreft het meubelreparatie en meubelreiniging door servicemonteurs op locatie.

Nieuwe locatie van Meubelservice NederlandNieuwe locatie van Meubelservice Nederland

Distributiecentrum voor de Benelux

Ons nieuwe magazijn bevat alle onderdelen die de servicemonteurs nodig hebben om meubilair snel en doeltreffend te repareren. Maar we hebben meer dan dat. Meubelservice Nederland is namelijk gecertificeerd servicepartner van topmerken als Himolla, K+W en Rolf Benz. Vandaar dat het magazijn voor de hele Benelux dienst doet als distributiecentrum van onderdelen. We verzenden onderhoudsmiddelen en meubelonderdelen zoals losse motoren, elektrische delen, pootjes, vullingen en nog veel meer!

Meubelservice Nederland groeit!Meubelservice Nederland groeit!

Moderne werkplaats voor meubelreparatie en meubelrenovatie

De veel grotere werkplaats is het hart van het bedrijf. In de nieuwe stoffeerderij verzorgen we met drie moderne naaimachines complete herstofferingen. Er is een spuiterij voor het vakkundig bewerken van verschillende soorten leer van de zitmeubelen. En we hebben specialistische dieptereinigingsmachines die werken tot wel 9 bar. De werkplaats is niet alleen ruim en goed geoutilleerd, het is er ook lekker licht en dat werkt aanmerkelijk prettiger. Iets dat het team van Meubelservice Nederland bijzonder waardeert natuurlijk. En meer werkplezier komt de kwaliteit uiteraard alleen maar ten goede!

Meubelservice Nederland groeit!