Meubels repareren op locatie

Voorkom een hoop gesjouw en gedoe

Voor meubelreparatie kunt u op meerdere adressen terecht, alleen moet u er dan nog wel even naar toe rijden. En dat betekent: busje huren, sjouwen, een paar weken wachten tot uw meubel gerepareerd is en dan het hele traject in omgekeerde volgorde.

Bij Meubelservice Nederland gaat dat heel anders. Wij zorgen namelijk voor meubelreparatie bij u thuis. Deze service op locatie verzorgen we door het hele land. Voor echt lastige meubelreparaties of complete stofferingen nemen we uw meubilair mee naar onze werkplaats maar voor veruit de meeste reparaties is dat helemaal niet nodig.

Mobiele werkplaats voor meubelreparatie op locatie
Een complete mobiele werkplaats voor meubelreparatie op locatie

Voordelen van meubelreparatie bij uw thuis

Naden herstellen. Vlekken verwijderen. Plooien opvullen. Brandgaten repareren. Het zitcomfort verbeteren. Of het oplossen van problemen met het mechaniek of de motor van uw relaxfauteuil – het kan allemaal gewoon bij u thuis.

Meubelreparatie op locatie voorkomt een hoop gesjouw en gedoe. Maar er zijn meer voordelen. U hoeft uw stoel of bank geen dag te missen. U heeft direct contact met de monteur over uw klachten of wensen. En u ziet precies wat er gebeurt.

Meubelreparatie bij u aan huis
Zijn bed de klant geen dag missen natuurlijk. Hoeft ook niet met meubelreparatie thuis

Ook voor meubelreiniging komen we bij u langs!

Een meubel reinigen, nare geurtjes verwijderen en de bekleding impregneren voor een goede bescherming is vakwerk. Uw meubilair is na behandeling behalve schoon en fris, ook vrij van mijt, meeldauw en bacteriën. Een prettig idee en goed nieuws voor mensen die snel last hebben van allergische reacties!

Als een van de weinige professionele reinigingsbedrijven beschikken we over een dieptereinigingsmachine tot maar liefst 9 bar. Als wij uw meubilair niet schoon krijgen, krijgt echt niemand het schoon. En o ja: meubelreiniging gebeurt net als meubelreparatie natuurlijk altijd met volledige MRW garantie.

Reiniging met een speciale deepcleaner
Hier is een klein Picasso aan het werk geweest. Geen paniek. Met een speciale deepcleaner krijgen we ook deze stoel weer schoon.