Leerreparatie

Razendsnel en op locatie uitgevoerd

Je zult het maar meemaken als winkelier: de leren stoel of bank die de klant bij je heeft gekocht en waar hij al een tijdje reikhalzend naar uitziet, wordt beschadigd afgeleverd. Gelukkig zorgt Meubelservice Nederland voor een adequate en -niet te vergeten- razendsnelle oplossing.

Het meubel wegbrengen of laten ophalen is niet nodig. Meubelservice Nederland zorgt op locatie voor meubelreparatie en meubelreiniging. Speciaal opgeleide servicemonteurs hebben alle onderdelen en materialen bij zich om ter plekke herstelwerkzaamheden te verrichten.

Praktijkvoorbeeld

Beschadiging van een leren fauteuil
Dit leren fauteuil bijvoorbeeld is behoorlijk beschadigd

Het is belangrijk om de stoel eerst grondig te reinigen en te polijsten zodat de vezels glad zijn. Daarna worden ze met een speciale vulkaniseertechniek weer gelijmd. Daardoor blijft de gerepareerde plek net zo flexibel als de rest van de bekleding.

De beschadiging is nu hersteld maar nog wel zichtbaar. Daarom wordt met een airbrush een grondlaag pigment aangebracht. Of beter gezegd: meerdere laagjes, op exact de juiste temperatuur. Zo trekt de pigmentstof mooi in het leer en blijft de bekleding egaal en vlak:

Reparatie van een leren fauteuil
Na de reparatie van de leren fauteuil

Als de monteur helemaal tevreden is, krijgt de stoel een finish met de juiste soort lak in precies de goede kleur. Het eindresultaat: de leren stoel is weer zo goed als nieuw. Klant blij, winkelier blij, wij blij!