Langer genieten van Rolf Benz meubilair

Design, kwaliteit en comfort

In 1964 richtte de jonge, gediplomeerde stoffeerder Rolf Benz zijn eigen bedrijf op in het Duitse stadje Nahold aan de rand van het Zwarte Woud. Nu, ruim 50 jaar later, zijn de Rolf Benz banken wereldwijd een begrip door de optimale combinatie van design, kwaliteit en comfort.

De meubels zijn het zonder meer waard, maar het is wel een stevig prijskaartje dat aan zitmeubilair van deze kwaliteit hangt. Daar neem je niet na een paar jaar alweer afscheid van, daar wil je zo lang mogelijk van genieten.

En dat is precies waar Meubelservice Nederland een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

Ruim 50 jaar design, kwaliteit en comfort
Ruim 50 jaar design, kwaliteit en comfort

Exclusief Rolf Benz servicepartner

Als exclusief servicepartner van Rolf Benz in Nederland zijn we als geen ander in staat om deze meubels te reinigen, repareren of renoveren. De romp, de vering, de vulling of de bekleding? Alles wordt verstevigd en waar nodig vervangen. Klaar voor opnieuw heel veel jaren zitplezier.

Alleen Meubelservice Nederland beschikt over de exclusieve Rolf Benz mallen om dit perfect uit te voeren. Neem contact met ons op voor meer informatie over een (nog) langere levensduur van uw waardevolle banken en fauteuils.

Verleng de levensduur van uw kostbare Rolf Benz bank
Verleng de levensduur van uw kostbare Rolf Benz bank